Amy Winehouse oli kuollessaan kihloissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa on juuri paljastunut, että äskettäin kuollut poptähti Amy Winehouse oli kuollessaan kihloissa. Hän ja poikaystävä Reg Traviss olivat kihlautuneet, kun Traviss antoi laulajatähdelle timanttisormuksen. Amyn kerrotaan lupautuneen menemään naimisiin ja jättämään villin elämäntyylin taakseen.

Asiasta uutisoineen The Sun -lehden mukaan Reg kosi Amyä, joka vastasi kosintaan myöntävästi.

– Hän halusi olla Regin vaimo ja perustaa perheen miehensä kanssa. Hän halusi epätoivoisesti eroon demoneistaan. Molemmat kertoivat avoimesti haluavansa viettää toistensa kanssa koko loppuelämänsä ja ajattelivat olevansa toisilleen koko elämä, lähde kertoi lehdelle.

Aiemmin Amyn isä Mitch kertoi lehdistölle tyttärensä olleen kuollessaan onnellisimmillaan vuosiin. Muutama päivä sitten paljastui myös, että Winehouse oli aikeissa kasvattaa perhettä adoptoimalla kymmenvuotiaan lapsen. Hänen kuolinsyynsä on edelleen selvittämättä, mutta yksi mahdollinen syy on päihteiden äkillinen jättäminen.

Uusimmat