Ashley Tisdale yllätti bikineissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuosituista High School Musical -teinileffoista tunnetuksi tullut Hollywood-kaunotar Ashley Tisdale vietti leffasarjan jälkeen hieman hiljaiseloa julkkismaailmasta, mutta on sittemmin taas aktivoitunut työrintamalla.

Nyt 26-vuotias Ashley Tisdale kuvattiin 23-vuotiaan kantrilaulaja Julianne Houghin kanssa nauttimassa vesileikeistä Miamin rannalla. Vesiskoottereillakin hurjastellut kaksikko ikuistettiin märkinä bikineissä poseeraten paparazzeille iloisesti. Katso kuvat vesileikeistä tästä.

Kuvankaunis Hough seurustelee nykyisin American Idol -suosikkijuontaja Ryan Seacrestin kanssa. Houghin kerrottiin myös äskettäin olleen yksi niistä Hollywoodin julkkiksista, jotka säästävät neitsyytensä avioliittoon. Ashley Tisdale taas seurustelee musiikkivideo-ohjaaja Scott Speerin kanssa, joka kuvaa parhaillaan Step Up 4 -elokuvaa.