Ökyilyn huippu: Beckhamit valoivat lapsensa raajat kultaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

David ja Victoria Beckhamin perheeseen syntyi äskettäin tyttövauva. Harper Seveniksi nimitetty tyttö oli erittäin odotettu, sillä perheessä on entuudestaan jo kolme poikaa. Nyt Harper on saanut osakseen varsin erikoista kohtelua.

Victoria on jo vuosia sitten ilmoittanut toivovansa perheeseensä tyttölasta. Upporikas pariskunta on hurmioissaan uudesta tyttövauvastaan ja päätti tallettaa tyttärensä pikkuruisten jalkojen ja käsien muodot kultaiseen muottiin. Futaajatähti David ja entinen Spice Girls -yhtyeen tähti Victoria halusivat teettää muiston pienestä prinsessastaan, eikä valkoinen ja tavallinen kipsimuotti riittänyt ökyrikkaalle pariskunnalle.

– Harper on erityinen ja kaunis pieni tyttö. He halusivat konkreettisen muiston siitä, millainen Harper on tällä hetkellä. Victoria ei voi lakata hymyilemästä ja he ovat ylpeimmät vanhemmat koko maan päällä, pariskunnan ystävä kertoi The Sun -lehdelle.

Victoria Beckhamin on tiedetty haluavan tyttövauvan. Vuonna 2005 hän kertoi Vogue-lehdelle, millaisia asioita hän tekisi tyttärensä kanssa: hän maalaisi tyttärensä kynsiä, meikkaisi ja valitsisi vaatteita. Aikaisemmin tänä vuonna Victoria myönsi, että äitinä oleminen on “maailman raskain työ.”

Uusimmat