Venäläiset bikinihottikset tyrmistyttivät uutisankkurin

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäjän pääministeri on saanut maannaisiltaan erikoisen kunnianosoituksen, kun Putinin armeija nimisen ryhmän perustaneet kaunottaret ovat astuneet kaduille. Kaunottaret nimittäin järjestivät Putinin kunniaksi tempauksen, jossa he pesivät venäläisiä autoja bikineihin ja muihin niukkoihin asuihin pukeutuneena.

Tempaus oli osa Putinin vaalikampanjaa, mutta se noteerattiin myös Venäjän rajojen ulkopuolella. Maan englanninkielisissä uutisissa tempaus aiheutti kuitenkin yllättävän reaktion. Uutisstudiossa inserttiä katseli kaksi uutisankkuria, joista toinen oli nainen. Mies vaikutti hyvinkin tyytyväiseltä näkemäänsä, mutta nainen oli tyrmistynyt eikä voinut edes katsoa uhkeita kaunottaria puunaamassa autoja. Lisäksi hän kertoi voivansa huonosti jo pelkästä ajatuksesta.

Uusimmat