David Hasselhoff jättää Hollywoodin – uudet suunnitelmat yllättivät

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Ritari Ässä ja Baywatch -televisiosarjoista aikoinaan tunnetuksi tullut näyttelijä David Hasselhoff on ollu viime vuosina esillä lähinnä päihdekierteensä merkeissä. Hän toimi myös tuomarina America’s Got Talent -ohjelmassa neljä kautta ja vieraili tuomarina myös brittien versiossa Britain’s Got Talent -ohjelmassa.

Nyt 59-vuotias tähti kertoi suunnittelevansa muuttoa Walesiin. Hän on etsinyt taloa tyttöystävänsä Hayley Robertsin kanssa ja he kertoivat iskeneensä silmänsä 1,5 miljoonan euron arvoiseen taloon Lisvanen kylässä. Neljän makuuhuoneen talon on suunnitellut arvostettu arkkitehti ja se onkin yksi alueen kalleimmista rakennuksista. Katso kuvat talosta tästä.

– David valitsi upean paikan asumiselle. Lisvane on tyypillinen brittiläinen kylä pienine pubeineen ja kyläkauppoineen. Olen itse asunut Lisvanessa 40 vuotta, paikallinen kiinteistönvälittäjä David Ricketts kertoi Daily Mail -lehden mukaan.

Ritari Ässä -tähti on nähty jo paikallisessa The Black Griffin -pubissa, missä hän jutteli paikallisille ja kertoi suunnittelevansa muuttoa Walesiin. Hasselhoff vieraili myös paikallisella koululla katsomassa West Side Story -musikaalin.

Uusimmat