Näin Hollywoodissa: Bond-tytön exä naimisiin Princen exän kanssa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijä Halle Berry valittiin äskettäin äänestyksessä kärkipäähän, kun miehiltä kysyttiin heidän unelmakumppaniaan pettämiseen. Äskettäin entinen Bond-tyttö joutui kiristämään kotinsa turvatoimia liian innokkaan faninsa takia, sillä tunkeilija näyttäytyi tähden pihamaalla moneen otteeseen.

Nyt 44-vuotiaan näyttelijäkaunottaren entinen muusikkomies Eric Benet on nyt solminut avioliiton laulaja Princen entisen vaimon Manuela Testolinin kanssa. Bond-tyttö erosi Benetistä vuonna 2005 neljän avioliittovuoden jälkeen. Prince taas erosi vaimostaan vuonna 2006.

Tuore aviopari piti yksityisen hääseremonian Kaliforniassa ja ilmoitti siellä odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan. Muusikolla on ennestään 20-vuotias Tami-tytär. Tamin äiti ja Benetin entinen tyttöystävä, Marie Stauff, kuoli vuonna 1993.

– Kyllä. Eric ja Manuela menivät naimisiin. Olin itse vieraana häissä, Benetin entinen manageri Shelley Wiseman kertoi Radar Online -sivustolle.

Benetin tiedettiin kosineen Manuelaa kolmen vuoden seurustelun jälkeen antiikkisella ja hänen itsesuunnittelemallaan timanttisormuksella. Benet oli laulanut tulevalle vaimolleen romanttisella illallisella Never Want To Live Without You -kappaleensa ja polvistunut sen jälkeen Manuelan eteen.

Uusimmat