Aaargh, Katy Perryn hiukset järkyttävät: ”Mitä menit tekemään?!” – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Katy Perry on ollut viime aikoina kovasti esillä myös paljastavien musiikkivideoidensa merkeissä. Rohkeat videot ovat kuitenkin myös niittäneet hedelmää, sillä Perry on ehdolla peräti yhdeksässä eri kategoriassa vuoden 2011 MTV Video Awardsissa.

Katy Perry yllätti taannoin värjäämällä tummat kutrinsa vaaleiksi ja lopputulos ei miellyttänyt monia. Popsensaatio yritti muuttaa hiussuortuviaan blondeiksi siinä onnistumatta, sillä kutreista tuli kullankellertävät. Nyt laulajatähti on kuitenkin tehnyt jotain vieläkin odottamattomampaa, sillä hänet on kuvattu kaupungilla pinkkihiuksisena.

Vanity Fair -lehden avoimessa haastattelussa Katy Perry paljasti taannoin menettäneensä lapsuutensa vanhempiensa tiukan kristillisen uskonnon takia. Hänen vanhempansa eivät esimerkiksi antaneet Katyn lukea mitään muuta kirjaa kuin Raamattua ja kuunnella mitään muuta musiikkia kuin gospelia. Lehden kannessa neitokainen poseeraa tavoilleen uskollisena varsin rohkeasti.

Uusimmat