Playboy-Hefnerin kulisseissa kuohuu: ”Turpa kiinni roskaväki!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Playboy-lehden perustaja ja omistaja Hugh Hefner erosi äskettäin kihlatustaan Crystal Harrisista. Miehen oli määrä avioitua 25-vuotiaan Harrisin kanssa, mutta morsian perui häät vain muutamaa päivää ennen suunniteltua avioitumista.

Nyt Playboy-mogulin entinen tyttöystävä Kendra Wilkinson haukkui ”Morsian karkuteillä” -termin saaneen Crystal Harrisin. 26-vuotias Wilkinson nimitti Harrisia roskaväeksi, koska tämä paljasti eron jälkeen medialle yksityiskohtaisia asioita suhteestaan 85-vuotiaan Hugh Hefneriin.

– Luulin, että Crystal olisi ollut klassinen nainen, mutta minun täytyy perua puheeni. Hänen olisi pitänyt pitää turpansa kiinni ja käyttäytyä niin kuin aikuinen. Hän on roskaväkeä, Wilkinson kertoi Life & Style -lehdelle.

25-vuotiaan blondin dumpattua kihlattunsa, Harris kertoi medialle yksityiskohtia heidän seksielämästään. Hän väitti muun muuassa seksin kestäneen Hefnerin kanssa vain kaksi sekuntia. Harris lisäsi myös ettei Hefner saanut häntä lämpeämään makuuhuoneen puolella.

Hugh kertoi taannoisesta kihlauksesta Twitter-blogissaan ja paljasti Crystalin purskahtaneen itkuun kosinnan kuullessaan. Myöhemmin Hefner vielä vahvisti, että hänen antamansa sormus oli nimenomaan kihlasormus. Pariskunnalla oli ikäeroa huimat 60 vuotta, joten väite Hollywoodin epäsuhtaisimmasta pariskunnasta ei ole aivan tuulesta temmattu. Tuleva avioliitto olisi ollut lehtimogulille kolmas.

Uusimmat