Teinitähti osti 4 000 000 dollarin ökytalon – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

18-vuotias poptähti-näyttelijä Miley Cyrus tunnetaan uransa lisäksi myös rohkeista poseerauksistaan, sillä hän on jo 15-vuotiaasta saakka julkaissut verkossa paljastuskuviaan. Etenkin vuonna 2010 julkaistun Can’t Be Tamed -albuminsa jälkeen teinitähti on saanut paljon kritiikkiä vähäpukeisesta ja huomiota herättävästä pukeutumistyylistään.

Hannah Montana -megatähti on nyt aikuistumassa kovaa vauhtia ainakin ostostensa perusteella. X17-julkaisun mukaan hän nimittäin osti 3,9 miljoonan dollarin talon Kaliforniasta. Cyrus asui aiemmin melkein vanhempiensa naapurissa 3,4 miljoonan dollaria maksaneessa talossa.

Hulppeassa talossa on viisi makuuhuonetta ja seitsemän kylpyhuonetta. Cyruksen odotetaankin pitävän railakkaita pippaloita kodissaan, sillä pihalla on 10 parkkipaikkaa ja taloa ympäröi ääntäeristävä muuri. Takapihan helmenä on suuri uima-allas. Katso kuvat tästä.

Äskettäin Miley sai huokaista helpotuksesta, kun hänen vanhempiensa aviero peruttiin. Isä Billy Ray Cyrus kertoi The View -ohjelman haluavansa saada perheestään jälleen yhteinäisen. Aiemmin Cyrus kertoi tyttärensä Hannah Montana -televisiosarjan hajottaneen perheen. Hän totesi GQ-lehden helmikuun numerossa toivovansa että koko televisiosarjaa ei olisi koskaan tehty.

Uusimmat