Tarjoilija tylytti pääministeriä: ”Hae itse kahvisi!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Iso-Britannian tämänhetkinen pääministeri David Cameron on ryvettynyt viime viikkoina News of the World -lehden vakoiluskandaalissa, sillä pääministeri palkkasi lehden entisen päätoimittajan lehdistöavustajakseen. Cameron ei ehkä olekaan VIP-vieras minne tahansa hän meneekin.

Nyt Cameron on nimittäin joutunut tarjoilijan torjumaksi pyydettyään tätä tuomaan hänelle kahvia. Cameron lomailee parhaillaan perheensä kanssa Italian Toscanassa. Pääministeri pyysi kahvilassa 27-vuotiaalta tarjoilija Francesca Arianilta, voisiko tämä tuoda kolme kahvia hänelle pöytään. Tarjoilijan vastaus oli kuitenkin yllättävä, nimittäin hän käski Cameronia viemään ne itse.

– Olen todella nolostunut. En tiennyt hänen olevan Britannian pääministeri. Olen pahoillani, jos käyttäydyin töykeästi. Olin vain kiireinen, tarjoilija kommentoi tapahtunutta Daily Mail -lehden mukaan.

Pääministeri majoittuu lomallaan hulppeaan loma-asuntoon, jonka yhden viikon vuokra on noin 12 000 euroa. 15 makuuhuoneen huvila majoittaa pääministerin perheineen sekä heidän matkassaan lomailevat kaksi tuttavaperhettä. Huvila sijaitsee laulaja Stingin loma-asunnon lähettyvillä.

Uusimmat