Tulisa Contostavlos: Huumeita 12-vuotiaana ja neitsyys 14-vuotiaana

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos tunnetaan parhaiten N-Dubz-yhtyeen jäsenenä. Yhtye soittaa pääasiassa hiphop ja R&B-musiikkia. Laulajatähti nähdään myös tuomarina brittiläisen formaatin X Factorin kahdeksannella tuotantokaudella.

Nyt 23-vuotias laulajatähti kertoi yksityiskohtia rajusta lapsuudestaan Style-lehden haastattelussa. Tulisa kasvoi pahamaineisella alueella Lontoossa ja kertoi aloittaneensa juomisen ja huumeiden käytön jo ennen murrosikää.

– Olin 12-vuotias, kun käytin ensimmäisen kerran huumeita. Halusin pitää hauskaa, enkä olla peräkammarin tyttö. Olin kuitenkin yksi onnekkaimmista, sillä sain pitää neitsyyteni 14-vuotiaaksi saakka, Tulisa kertoi Style-lehden haastattelussa.

Laulaja kertoi kavereidensa polttaneen marihuanaa välitunneilla ja muhinoineen vessoissa 12-vuotiaina. Tulisan mielestä hän kehitti itselleen kovan kuoren, koska häntä kiusattiin koulussa. Hän kertoikin lyöttäytyneensä yhteen erään tyttöporukan kanssa, koska halusi tuntea olonsa suojatuksi.

– Teimme todella tuhmia juttuja. Varastimme käsilaukkuja ja jouduimme tappeluihin. Emme kuitenkaan ollut mikään tyttöjengi. Vain ongelmainen joukko itseäänetsiviä tyttöjä, Tulisa jatkoi.

Uusimmat