Bryan Adams ensimmäistä kertaa isäksi 51-vuotiaana

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuosittu kanadalainen rockmuusikko ja valokuvaaja Bryan Adams on tunnettu muun muuassa hittikappaleistaan Summer Of 69, Heaven ja Everything I Do. Suosittu laulaja esiintyi viime vuonna Suomessa Tampereen Ratinan stadionilla.

51-vuotias Adam sai tänä keväänä ensimmäisen lapsensa Mirabella Bunny Adamsin assistenttityttöystävänsä Alicia Grimaldin kanssa. Ylpeä isä kuvattiin nyt kantamassa suloista ja pikkuruista tyttövauvaansa käsivarsillaan. Katso söpö yhteiskuva tästä.

Kolmekymppinen Grimaldi toimii miehensä assistenttina ja työntekijänä Bryan Adamsin hyväntekeväisyysjärjestössä. Järjestö pyrkii kehittämään nuorten koulutusta ja opiskelumahdollisuuksia ympäri maailman. Adams lahjoittaa valokuvaustöidensä palkkiot järjestölle.

Uusimmat