Heidi kuvattiin Ibizalla uskomattomassa bikinikuosissa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Vuosia maailman menestyksekkäimpien supermallien joukkoon kuulunut Heidi Klum kohahdutti taannoin riisumalla alushousunsa Oscar-juhlissa. Hyväntekeväisyyden nimissä tehty tempaus oli osa Jay Lenon ohjelmaa, jossa julkkiksia pyydettiin lahjoittamaan jotain hyväntekeväisyyteen.

Amerikansaksalaista supermallia on kutsuttu lempinimellä ”The Body” upean vartalonsa takia. 38-vuotias neljän lapsen äiti on kieltämättä täydellisessä bikinikunnossa. Klum kuvattiin ruskettumassa bikineissä huvijahdilla Espanjassa Ibizan auringon alla. Kaunottarella oli myös aikaa hempeillä laulajamiehensä Sealin kanssa.

Heidi Klum on viime aikoina keskittynyt mallin töiden sijaan enemmän televisiotöihin. Kaunotar on juontanut muiden muassa Suomenkin televisiossa pyörinyttä Muodin huipulle -realityohjelman Yhdysvaltojen versiota. 37-vuotias supermalli otti vuonna 2009 miehensä Sealin sukunimen, joten huippumalli onkin nykyisin virallisesti Heidi Samuel.

Uusimmat