Naisten lihaksikas päiväuni riisui paitansa rannalla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suuren suosion saaneiden X Men -elokuvien tähti Hugh Jackman loukkaantui taannoin Australiassa vieraillessaan Oprah Winfreyn keskusteluohjelmassa. Mies saapui haastateltavaksi vaijerilla lentäen, mutta stuntti meni pieleen ja Jackman törmäsi rajusti valolaitteisiin. Nyt hän on ihastuttanut rannalla.

Paparazzit ikuistivat nimittäin Jackmanin nauttimassa vapaapäivästään rannalla yhdessä perheensä kanssa. Luonnollisesti paita piti riisua ennen veteen menoa, joten tähti paljasti samalla sixpackinsä. Lapset pitivät vauhdikkaista vesileikeistä, ja samalla Hugh tarjosi näyttävää silmänruokaa häntä rannalla seuraaville naisille.

Lähiaikoina Hugh Jackman nähdään X Men Origins Wolverine 2 -elokuvan tähtenä. Leffan ohjaa Darren Aronofsky. Jackman paljasti olevansa innoissaan Aronofskyn valinnasta elokuvansa ohjaajaksi. Jackman ja mestariohjaaja tekivät vuonna 2006 yhteistyötä elokuvassa Fountain.

Taannoin AshleyMadison.com -verkkopalvelun kyselyssä selvisi, että Jackman oli kolmanneksi toivotuin pari avioliiton ulkopuoliseen suhteeseen. Äänestykseen osallistui yli 30.000 vastaajaa.

Uusimmat