Pippa Middletonin rusketus äänestettiin seksikkäimmäksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Vuoden kohutuin uusi brittijulkkis on ylivoimaisesti Philippa Charlotte “Pippa” Middleton. Kaunotar onkin nykyisin yksi maailman seuratuimmista julkkisnaisista. Sellaiseksi hän muuttui yhdessä hetkessä esiinnyttyään isosiskonsa häissä.

Pippa Middletonin täydellinen takamus kaasonpuvussa siskonsa häissä sai monet naiset Britanniassa haaveilemaan pepunkohotus-leikkauksesta. Nyt julkkikseksi nousseen kaunottaren tekorusketus on puolestaan ollut huomion kohteena. Pipan ihon ”kuninkaallinen mokka” -rusketus on nimittäin äänestetty Britannian houkuttelevimmaksi.

Kyselyyn vastasi yli 2.000 iältään 18 – 44-vuotiasta naista, joilta kysyttiin kenellä julkkisnaisista on houkuttelevin rusketus. Pippa voitti äänestyksen peräti 60 prosentin äänivyöryllä. Hän jätti taakseen poppari Cheryl Colen ”Cappuccino”-rusketuksen ja Katie Pricen ”Pekaani”-rusketuksen. Pipan tiedetään käyttäneen Xen-Tan -itseruskettavia tuotteita ylläpitääkseen ihonsa kauniin hehkun.

27-vuotias Pippa Middleton kuvattiin huhtikuussa osallistumassa thriathlon-kilpailuun Woodstockissa. Radio- ja televisiotähti Ryan Seacrest nimesi Pippan taannoin maailman halutuimmaksi naistähdeksi, ja monet amerikkalaiset televisiokanavat ovat jo kosiskelleet Middletonia vieraaksi ohjelmiinsa. Tunninkestävä Pippa-spesiaali julkaistaan TLC-televisiokanavalla syyskuussa.

Uusimmat