Rocktähti ei muista omien lastensa nimiä: ”Heitä on niin monta”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmankuulu rocktähti Rod Stewart on niittänyt menestystä useiden vuosikymmenien ajan. Laulaja tuli aiemmin tänä vuonna isäksi jo kahdeksannen kerran, kun hänen naisystävänsä Penny Lancester synnytti pariskunnan toisen yhteisen pojan Aidenin.

Nyt rokkari on kertonut ettei aina muista omien lastensa nimiä, koska heitä on niin monta.

– Lapsiani on niin monta etten aina muista heidän nimiään. Hmm… Alistair-tyttäreni ei usko vieläkään, että olen laulaja ja esiinnyn konserteissa. Hän kutsuu minua kotona isäksi, mutta jos hän on mukana kiertueellani, hän kutsuu minua Rod Stewartiksi, laulaja kertoi Australian 60 Minuuttia -keskusteluohjelmassa.

Laulaja kertoi rakastavansa isyyttä ja haluavansa olla läsnä lastensa elämässä. Hän kuitenkin kertoi Pennyn huolehtivan Aiden-pojan syöttämisestä ja vaippojen vaihdosta, koska hänellä ei riitä energia siihen.

– Päiväsaikaan olen pirteä, mutta öisin tuntuu etten saa mitään aikaiseksi. Olen niin väsynyt, Stewart jatkoi.

66-vuotias englantilainen Rod Stewart, oikealta nimeltään Roderick David Stewart, nousi rocktähdeksi jo 1960-luvun loppupuolella The Jeff Beck Group -yhtyeen riveissä. Hän suuntasi soolouralle vuonna 1969. Hänen tunnetuimpia hittejään ovat muiden muassa Da Ya Think I’m Sexy?, Sailing ja Have I Told You Lately. Ennen menestystään musiikin parissa Stewart haaveili ammattilaisjalkapalloilijan urasta.

Uusimmat