Taylor Lautner osti 200 000 dollarin ökyauton

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

19-vuotias Twilight-komistus Taylor Lautner yllätti taannoin kertomalla, että voisi seurustella faninsa kanssa. Miljoonien teinityttöjen päiväunien kohde keräsi taannoin 14 kiloa lihasta vartaloonsa Twilight-elokuvien jatko-osia varten ja on sittemmin jatkanut kehonrakennustaan.

Nyt tummakutrinen lihaskimppu osti lähteiden mukaan itselleen hulppean Mercedes Benz 2012 SLS AMG -auton. Katseitakääntävän auton hinta oli noin 200 000 dollaria. TMZ-julkaisun mukaan ihmissusi Jacobia vampyyrielokuvissa näyttelevä Lautner oli kävellyt autokauppaan vanhempiensa kanssa ja ostanut itselleen ökyauton.

Taylor Lautner seurusteli taannoin kolme kuukautta kantrilaulaja Taylor Swiftin kanssa. Swiftin kerrottiin sureneen eroa kovasti ja haikailleen Twilight-poikaystäväänsä takaisin. Näyttelijäkomistus yhdistettiin myös teinisensaatio Selena Gomeziin, mutta he kielsivät huhut ja sanoivat olevansa vain hyviä ystäviä.

Uusimmat