82-vuotias extreme-mummo hyppäsi lentokoneesta – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Eräs hurjapäinen mummeli voisi pian liittyä Duudsonit-kaartiin, sillä hän ei todellakaan anna ainakaan vanhuuden estää uhkarohkeiden temppujen tekemistä. Extreme-mummo nimittäin hyppäsi laskuvarjohypyn lentokoneesta 82-vuotiaana.

Verkossa on julkaistu nyt videokooste vanhuksen hurjasta laskuvarjohypystä. 82-vuotiaan Judy Waden lapsenlapsi Joe Kemp kertoo videolla mummonsa opettaneen hänet aikoinaan moottoripyöräilemään. Kemp sanoi haluavansa olla nyt isöäitinsä tukena hänen ensimmäisessä laskuvarjohyppykokemuksessaan.

– Olin koneessa ja katsoin alas. Se oli hirvittävää ja pidin ensin silmäni kiinni hypätessäni. Minun oli kuitenkin avattava ne, sillä maisemat olivat niin upeat! hurjapäinen mummo kertoi tunteistaan videolla.

Uusimmat