Kristen Stewart ei halua olla kuuma: ”Mitä se edes tarkoittaa?”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosittujen Twilight-vampyyrielokuvien tähti Kristen Stewart tähditti äskettäin Welcome to the Rileys –elokuvaa. Seuraava Twilight: Breaking Dawn -elokuva julkaistaan kahdessa osassa, ja silloin neitokainen palaa tuttuun Bella Swan -rooliinsa.

Supersuosittu näyttelijäkaunotar kertoi nyt, ettei hän voi sietää jos häntä kutsutaan ”kuumaksi”. Viime vuonna FHM-lehti rankkasi Twilight-typyn maailman kuudenneksi seksikkäimmäksi naiseksi. Kristen kertoi, ettei voi sietää ihmisten mairittelevia kommentteja hänen ulkomuodostaan, koska hän ei itse tunne olevansa kovinkaan viehättävä.

– En voi sietää ”kuumaksi” kutsumista. Mitä se edes tarkoittaa? Ei minusta ainakaan tunnu kuumalta, Kristen kertoi Closer-lehdelle.

Näyttelijätär seurustelee Twilight-vastanäyttelijänsä Robert Pattinsonin kanssa. Hän kertoi tottuneensa jo ihmisten tuijotuksiin ja innokkaiden fanien kohtaamiseen. Hän kertoi ymmärtävänsä huomion, koska hän käyttäytyisi aivan samalla tavalla, jos näkisi julkkiksen tepastelevan kadulla.

Twilight-saagan viimeisimmässä osassa Stewartin roolihahmosta tulee äiti. Isänä on tietenkin Edward Cullen eli Robert Pattinson. Roolihahmo Bella Swan on Stewartille rakas, ja hän odotti malttamattomana kuvauksien alkamista vampyyripariskunnan jälkikasvua Renesmeetä esittävän lapsen kanssa.

Uusimmat