Seksikäs Olivia Wilde uutuuselokuvassa – katso maistiainen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tron: Perintö -elokuvan naistähti Olivia Wilde on kovassa nosteessa viihdemaailmassa. Viime aikoina hän on korostanut haluavansa olla tunnettu kauneutensa sijaan näyttelijätaitojensa ansiosta, mutta on kertonut ymmärtävänsä ulkonäön merkityksen viihdemaailmassa.

Nyt Wilden In Time -elokuvan ensimmäinen traileri on julkaistu verkossa Access Hollywoodin toimesta.

Parhaillaan Olivia Wilde tähdittää uutta Cowboys & Aliens -elokuvaa yhdessä Bond-näyttelijä Daniel Craigin kanssa. Hänet nähdään seuraavassa The Change-Up -elokuvassaan myös alastomana. Nyt on tosin paljastunut, että Wilden alaston vartalo on nimittäin intiimeiltä osiltaan tietokonegrafiikan tulosta.

27-vuotias irlantilais-amerikkalainen näyttelijätär Olivia Wilde on nähty muiden muassa televisiosarjoissa O.C. ja House sekä elokuvissa Alpha Dog, Year One, Fix ja Tron. Megan Fox nimesi Wilden naiseksi, jonka kanssa hän voisi harkita lesbosuhdetta. Olivia avioitui jo 19-vuotiaana italialaisen Tao Ruspolin kanssa, mutta suhde päättyi vuoden 2011 alussa seitsemän vuoden avioliiton jälkeen.

Uusimmat