Pamela Andersonin huima synttärilahja – 150 000 euron samppanjapullo

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Baywatch-sarjasta ja Playboy-lehdestä aikoinaan julkkikseksi noussut Pamela Anderson sai viime vuonna tunnustusta, kun eläinsuojelujärjestö PETA valitsi hänet Vuoden 2010 henkilöksi. Anderson on ollut mukana eläinsuojelutyössä muun muassa poseeraamalla alasti turkisten vastaisissa kampanjoissa.

Povipommi juhli äskettäin 44-vuotissyntymäpäiviään hotellissa Las Vegasissa. Nyt kaunottaren kerrotaan saaneen 150.000 euron samppanjapullo syntymäpäivälahjaksi mysteerimieheltä hotellin yökerhossa.

Seksisymbolinakin pidetty Pamela juhli railakkaasti valkoisessa minimekossaan ja oli Daily Mirror -lehden mukaan jatkuvasti miesten ympäröimänä. Myös samppanja maistui kaunottarelle. Ei kuitenkaan tiedetty korkkasiko synttärisankari ökyjuomansa sinä iltana.

Pamelan odotetaankin siemailevan samppanjaa myös jatkossa, sillä tähden on uutisoitu esiintyvän Britannian Big Brother -realityohjelman julkkisversiossa. Tähti kiinnitettiin ohjelmaan jo viime vuonna, mutta hänen entinen muusikkomiehensä Tommy Lee ei suostunut esiintymään ohjelmassa ex-vaimonsa kanssa.

Pamela Anderson on kamppaillut vakavien taloudellisten ongelmien kanssa. Tähti on jopa harkinnut poseeraavansa jälleen alasti saadakseen rahaa velkojenmaksuun. 44-vuotias Anderson on poseerannut lukuisia kertoja Playboy-lehdessä. Taannoin povipommi teki ennätyksen poseeraamalla jo 13. kerran kyseisen lehden kannessa.

Uusimmat