Perhe suree Amy Winehousen kuolemaa luksuslomalla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen soul-laulajatähti Amy Winehouse löydettiin äskettäin menehtyneenä Lontoon kodistaan. Suru-uutinen oli kova pala miljoonien fanien lisäksi myös lukuisille supertähdille. Yksi heistä oli Lady Gaga, joka otti traagisen tiedon vastaan erityisen järkyttyneenä.

Nyt Winehousen perheen kerrottaan pitävän kymmenen päivän luksusloman surrakseen tähden kuolemaa. Myös Winehousen ohjaajapoikaystävä Reg Traviss matkustaa perheen mukana surulomalle. He kertoivat haluavansa lomaa hektisestä Lontoon Camdenista, mistä laulajatähti löydettiin kuolleena.

– Perhe tarvitsee rauhallisen ja hiljaisen paikan sureakseen tytärtään. Camden on tällä hetkellä liian tuskainen paikka heille. He tarvitsevat omaa aikaa, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Lähde kertoi myös perheen suunnittelevan lomallaan jakavansa keskenään yhteisiä muistoja ja tarinoita elämästään Amyn kanssa.

Amy Winehouse oli kamppaillut pitkään alkoholi -ja huumeongelmiensa kanssa, mutta tähden isä kertoi tyttärensä olleen kolme viikkoa raittiina ennen kuolemaansa. Tähden kuolinsyystä on liikkeellä monenlaisia huhuja. Poliisi tutkii parhaillaan tähden kodin ja läheisen alueen valvontakameroita saadakseen tarkan tiedon hänen liikkeistään kuolemaa edeltävänä yönä.

Uusimmat