Vain laulajan vieroitushoito voi pelastaa hittiyhtyeen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa uutisoitiin äskettäin suositun Kings of Leon -rockyhtyeen peruuttaneen koko kiertueensa ja mahdollisesti hajonneen. Tapahtumat saivat alkunsa yhtyeen keulahahmon poistuessa esiintymislavalta kesken keikan Dallasissa, Texasissa.

Nyt yhtyeen keulahahmon on kerrottu kärsineen alkoholiongelmasta. Silminnäkijöiden mukaan laulaja oli vahvasti humalassa ja oksentanut lavalle Dallasin keikalla. Laulaja Caleb Followillin bändikaverit ovat nyt vaatineet keulahahmoaan kirjautumaan vieroitushoitoon alkoholiongelmansa takia.

– He yrittävät saada Calebin vieroitushoitoon alkoholin takia. Hänen juomisensa on riistäytynyt käsistä, lähde kertoi US Magazine -lehden mukaan.

Yhtyeen basisti Jared kommentoi kiertueen peruuttamista ja kohua bändin hajoamisesta Twitter-blogissaan.

– Yhtyeemme sisäiset ongelmat ja sairaudet pitää ratkaista. Olen syvästi masentunut, mutta läheisteni hyvinvointi pitää asettaa ensimmäiseksi. Asia ei ole enää minun vastuullani, basisti kirjoitti blogissaan.

Yhtyeen edustaja kertoi lausunnossaan Kings of Leonin jäsenten olevan todella surullisia joutuessaan peruuttamaan kiertueen. Hän kertoi myös laulaja Calebin lepuuttavan ääntään lääkärien määräyksestä. Yhtye kuitenkin odottaa innolla pääsevänsä takaisin kiertueelle syyskuussa.

Uusimmat