Vessaongelmat aiheuttivat harmia rocktähdelle – lentokone teki hätälaskun

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman tunnetuimpiin rock-kitaristeihin lukeutuva Slash tuli tunnetuksi soittaessaan 1980-luvulla Guns N’ Roses -yhtyeen riveissä. Hänet on tunnettu erityisesti kitarariffeistään, pitkistä kiharahiuksistaan ja silinterihatustaan.

Nyt huippukitaristin kerrottiin harmistuneen Delta-lentoyhtiölle. Lentokone joutui nimittäin tekemään hätälaskun vessaongelmiensa takia rokkarin ollessa koneessa matkustajana. Slash oli palaamassa kotiin konsertista Serbiasta ja odottamaton laskeutuminen tapahtui rokkarin viimeisellä jatkolentoetapilla Minnesotasta Los Angelesiin.

– Vessa oli tukossa. Lentoemäntä seisoi oven edessä ja kielsi matkustajia käyttämästä kyseistä vessaa. Koneen henkilökunta lopetti myös juomatarjoilun, ettei ihmisillä tulisi pissahätä, yksi koneen matkustajista kertoi TMZ-sivuston mukaan.

Slashin Euroopan kiertueen viimeinen maa oli Serbia. Kertue oli kaikin puolin onnistunut ennen viimeistä hätälaskuepisodia. Slash kommentoi epäonnistunutta lentoaan Twitter-blogissaan.

– Lähdin Serbiasta aamukahdeksalta ja saavuin Los Angelesiin puoli yhdeltätoista illalla. Viivästymisiä, tukkeutuneita vessoja ja osuivat tietty juuri minun kohdalleni. Täytyy rakastaa Delta-yhtiötä! Slash kirjoitti blogissaan.

Uusimmat