24-sarjan elokuvaversio jälleen ongelmissa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosioon ympäri maailmaa nousseen 24-televisiosarjan elokuvaversio kohtasi tammikuun alussa vakavan takaiskun, kun tuotantoyhtiö Fox tyrmäsi elokuvan käsikirjoituksen. Sen oli tehnyt Billy Ray, joka on aiemmin kirjoittanut muiden muassa State of Play -elokuvan käsikirjoituksen.

Sittemmin päätähti Kiefer Sutherland kertoi elokuvan olevan taas työn alla, mutta nyt Chloe O’Brianin roolia esittävä Mary Lynn Rajskub on kertonut, että häneen ei ole oltu lainkaan yhteydessä elokuvan tiimoilta. Hänen mukanaolonsa elokuvassa on siis vaakalaudalla. Aiemmin elokuvan ohjaajaksi nimetty Brian Grazer kertoi elokuvan saavan ensi-iltansa ensi vuonna.

Keväällä TV Guide -lehti tiedusteli miljoonilta lukijoiltaan kiinnostusta 24-sarjan uuteen tuotantokauteen. Vastaajista 62 prosenttia kertoi toivovansa uutta kautta televisioon. Huhujen mukaan sijoittuisi ainakin osittain Eurooppaan.

Uusimmat