Kimi Räikkönen listaykkösen musiikkivideolla – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kesäkuussa julkaistu Arttu Wiskarin nimikkoalbumi on noussut Suomen albumilistan kärkeen. Mökkitie ja Tuntematon potilas –nimiset hittikappaleet sisältävä albumi ylitti heinäkuun alussa kultalevyrajan ja tällä hetkellä sitä on myyty jo yli 15.000 kappaletta.

Myös Tuntematon potilas –single nousi Suomen radioiden soitetuimmaksi kappaleeksi tällä viikolla. Viikko sitten julkaistiin video Sorateiden sankarit –nimisestä kappaleesta, jonka ralliaiheisessa tarinassa nähdään Kimi Räikkönen.

Aitoihin ja koskettaviin tarinoihin pohjautuvat kappaleet ovat siivittäneet espoolaisen Arttu Wiskarin suureen suosioon niin levy- kuin keikkarintamalla. Levyllä olevat kappaleet käsittelevät arkisia asioita, joissa kerrotaan kiperimmistäkin asioista niiden oikeilla nimillä.

Wiskarin musiikin takana on kahdesta kaveruksesta koostuva yhtye, joka sai lopullisen muotonsa syksyllä 2008 helsinkiläisen rautakaupan kellarissa. Arttu Wiskari ja Janne Rintala olivat päätyneet sattumalta samaan työpaikkaan ja jo ennestään toistensa musiikilliset lahjat tunteneena alkoivat kehitellä uusien kappaleiden melodioita ja sanoituksia. Arttu Wiskari kiinnitettiin Warner Musicille syksyllä 2010.

Uusimmat