Kohukuvat julkaistaan: Lady Gaga alasti suihkussa ja virtsaamassa kuppiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga on nähty usein julkkisjuhlissa lähes alastomana. Äskettäin laulajan kerrottiin julkaisevan itsestään valokuvakirjan, jossa nähdään myös intiimejä otoksia tähdestä.

Valokuvaaja Terry Richards seurasi megatähteä kymmenen kuukauden ajan ja ehti ikuistaa noin 100.000 otosta laulajatähdestä. Hänellä oli pääsy poptähden koko elämään, eli mitään ei jätetty kuvakirjan ulkopuolelle. Nyt poptähti on vahvistanut kirjan paljastavan myös alastonkuvia suihkuttelevasta megatähdestä.

– Terry oli kanssani melkein vuoden ajan ja en piilotellut häneltä mitään. Hän kuvasi minua kun heräsin, pesin hampaitani, rentouduin poreammeessa tai olin suihkussa. Hän oli kanssani joka minuutin ja jokaisen hetken, Lady Gaga kertoi MTV-uutiskanavalle.

Laulaja kertoi kuvakirjansa tulevan kauppoihin marraskuussa. Hän kertoi myös kirjassa olevan hänestä myös noloja ja suorastaan naurettavia kuvia. Yhdessä kuvassa megatähti nimittäin virtsaa kuppiin.

Muutama päivä sitten supersuositun poptähden kerrottiin käyttävän kaljuuntumista ehkäisevää lääkettä. 25-vuotias laulaja on kertonut hiuksiensa kärsineen niiden jatkuvasta värjäämisestä ja käsittelystä. Gagan kerrottiin huolestuneen ensimmäisen kerran hiustenlähdöstään hänen Monster Ball -kiertueellaan. Hän oli harjannut hiuksiaan takahuoneessa, kun ne yhtäkkiä alkoivat irtoamaan isoina suikaleina tähden päänahasta.