Poliisit kiduttivat tulokkaita – chiliä sukupuolielimiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Filippiineillä on noussut kohu, kun kahdeksan sikäläistä poliisia on pidätetty poliisivoimien tulokkaiden kiduttamisesta. Vanhemmat poliisit pakkosyöttivät tulisia chilejä uhreilleen ja hieroivat niitä myös uhrien sukupuolielimiin.

Tapaukset tulivat ilmi, kun erään poliisin kuvaama video päätyi julkisuuteen. Siin poliisitulokkaat itkivät chilin aiheuttamasta tuskasta. Viranomaiset vahvistivat tapauksen ja kertoivat epäilevänsä kahdeksaa poliisia kidutuksesta, The Sun uutisoi.

– Tällaisille tapauksille ei ole tilaa Filippiinien poliisivoimissa, jossa kunnioitetaan lakeja ja ihmisoikeuksia. Nämä videot puhuvat puolestaan ja vahvistavat epäiltyjen syyllisyyden, poliisipäällikkö Agrimero Cruz kertoi lehden mukaan.

Teot tapahtuivat Manilassa järjestetyllä kurssilla. Ihmisoikeusjärjestöt ovat suivaantuneet tapauksesta. Tekijöitä odottaa nyt jopa puolen vuoden vankilatuomio.

Uusimmat