Kohupaljastus: Loukkaantunut leffatähti vajosi päiväkausiksi koomaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

34-vuotias näyttelijä Ryan Reynolds loukkaantui taannoin New Orleansissa The Green Lantern -elokuvansa kuvauksissa. Sarjakuvaan perustuvan elokuvan päätähti loukkasi tuolloin kuvauksissa kätensä ja hänen olkapäänsä meni sijoiltaan. Elokuvan tulee ensi-iltaan Suomessa 5.elokuuta.

Nyt näyttelijäkomistus on kertonut vajonneensa 19-vuotiaana koomaan kolmeksi päiväksi rattijuopon ajettua hänen päälleen. Reynolds oli juhlinut ystäviensä kanssa kotikaupungissaan Vancouverissa, Kanadassa. Näyttelijä oli kävelemässä kotiinsa, kun rattijuoppo ajoi tähden päälle.

– Olin baarissa kavereitteni kanssa ja joimme muutamat oluet. Olin autolla liikenteessä ja ajattelin olla vastuullinen, joten lähdin kävellen kotiin. Ja sitten jään rattijuopon alle, Reynolds kertoi Hollywood.com -sivuston mukaan.

Reynolds kertoi hänen koko vasemman puoliskon luiden murtuneen ja hänen heränneen kolme päivää myöhemmin onnettomuudesta.

– Kun heräsin, isäni istui vieressäni oksennusastian kanssa. Oksensin samantien kolme päivää vanhat olueni isäni päälle. Isäni oli märkä päästä varpaisiin oksennuksestani, näyttelijäkomistus kertoi.

Elokuvauransa lisäksi kanadalaissyntyinen Ryan Reynolds tunnetaan superseksikkään näyttelijättären Scarlett Johanssonin entisenä aviomiehenä. Pariskunnan avioliitto päättyi eroon vuonna 2010. Ennen Johanssonia hän oli kihloissa kanadalaisen laulaja Alanis Morrissetten kanssa. Läpimurtonsa Reynolds teki vuosituhannen vaihteessa televisiosarjassa Kaksi kaveria ja tyttö.

Uusimmat