Vanessa Lachey ei kutsunut äitiään häihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jessica Simpsonin kanssa aiemmin naimisissa ollut poptähti Nick Lachey ja MTV-musiikkikanavan juontaja Vanessa Minnillo avoituivat äskettäin, ja viime viikon julkkispari vietti aurinkoisella häämatkallaan. Pari tosin lomaili aikataulukiireiden vuoksi vain lyhyen kaavan mukaan.

Nyt julkkisparin häistä on vuotanut julkisuuteen lisätietoja, sillä eräs merkittävä henkilö puuttui juhlista. Vanessa Minnillo ei nimittäin kutsunut häihinsä lainkaan äitiään Helen Bondocia. Intiimissä hääseremoniassa oli läsnä vain 35 pariskunnan läheistä sukulaista ja ystävää, eikä Vanessan äiti mahtunut joukkoon.

Stripparina työskennellyt äiti jätti tyttärensä tämän ollessa yhdeksänvuotias, eivätkä äiti ja tytär ole sittemmin pitänet yhteyttä. Äiti ei edes tiennyt tyttärensä olevan menossa naimisiin. Rahakkaan uran ja vielä rahakkaamman avioliiton myötä äiti on kuitenkin taas kiinnostunut tyttärensä tekemisistä.

– Minulla ei ollut aavistustakaan, että Vanessa on menossa naimisiin. Puhuimme viimeksi 12 vuotta sitten puhelimessa. Halusin puhua hänen kanssaan ja sopia kaikki. Ajattelen häntä edelleen koko ajan ja rakastan häntä kovasti, Helen Bondoc kertoi Star Magazine -lehdelle.

Nickin avioliitto laulaja Jessica Simpsonin kanssa päättyi viisi vuotta sitten, ja Minnillon astui miehen elämään pian eron jälkeen. Suhde on päätynyt nopeasti kohuotsikoihin muiden muassa Vanessa Minnillon pettämiskohun vuoksi ja pariskunnan erotessa noin vuosi sitten. Paluu yhteen tapahtui kuitenkin pikaisesti, ja nyt hääkellot ovat soineet avioliiton merkiksi.

Uusimmat