Justin Timberlaken turvamies hakkasi paparazzin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Timberlake on ollut viime aikoina kovasti esillä uuden Friends With Benefits -elokuvansa merkeissä. Nyt tähden turvamies on mennyt mahdollisesti liian pitkälle välikohtauksessa paparazzikuvaajan kanssa.

Turvamies on nyt pidätetty, koska häntä epäillään paparazzin pahoinpitelystä. Välikohtaus tapahtui Lontoon maineikkaassa Nobu-ravintolassa, jossa Timberlake nähtiin illastamassa kuluvan viikon tiistaina. Ravintolavierailun aikana Justinin turvamieheksi oletettu hyvin pukeutunut mies löi paparazzin kanveesiin.

Paikalle soitettiin välittömästi poliisit, mutta tekijä ehti poistua paikalta ennen virkavallan saapumista. Myöhemmin mies tavoitettiin Dorchester-hotellista, jossa myös Justin Timberlake asui Lontoon vierailullaan. Poliisi vahvisti tapauksen The Sun -lehdelle ja kertoi, että paparazzi ei tarvinnut sairaalahoitoa. Turvamiehen syyllisyyttä tutkitaan parhaillaan.

Uusimmat