Kaksivuotias bemarin ratissa – poliisikin hämmentyi

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa nähtävissä videoissa lapset ovat hyvin usein pääosassa, mutta aivan kaikkia lasten puuhia ei kannata verkossa kuitenkaan julkaista verkossa. Nyt eräs hongkongilainen perheenisä on nimittäin joutumassa vaikeuksiin videonsa takia.

YouTube-palvelussa julkaistulla videolla nimittäin nähdään kuinka isä antaa kaksivuotiaan tyttärensä ohjata hänen BMW-autoaan. Poliisi sai vihiä videosta ja käynnisti asiassa tutkinnan.

Parhaillaan poliisit yrittävät saada selville miehen henkilöllisyyttä, jotta hänet saataisiin vastuuseen teostaan. Viranomaiset ovat pyytäneet myös yleisöltä apua miehen henkilöllisyyden selvittämiseksi, Samalla video on levinnyt nopeasti verkossa useissa videopalveluissa.

Uusimmat