Mies hankki huiman bänditatuoinnin selkäänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina tatuointien suosio on ollut valtavassa nousussa, kun erityisesti naistähdet ovat innostuneet hankkimaan runsaasti tatuointeja iholleen. Esimerkiksi Rihanna, Hayden Panettiere ja Katy Perry ovat toimineet esikuvina myös faneilleen. Harva kuitenkaan tatuoi ihoonsa bändien nimiä.

Nyt sellainenkin tapaus on löytynyt, kun miehen selkään on tatuoitu pysyvästi sankka joukko suosikkiyhtyeiden nimiä. Tarina ei kerro mistä on kyse tai miksi tatuoinnit on hankittu, mutta joka tapauksessa verkossa parhaillaan leviävä valokuva on aiheuttanut sekä ihmetystä että ihastusta.

Kymmenien tatuoitujen bändien nimien joukossa ovat muiden muassa Kiss, W.A.S.P., RATT, Accept, Whitesnake, Mötley Crue, Iron Maiden, Metallica, Guns’n’Roses, Black Sabbath, AC/DC ja Twisted Sister sekä sankka joukko muita. Hieman yllättäen mukana on myös povipommi Samantha Fox.Kuva: Flickr.com

Uusimmat