Povipommi haluaa kuolla esiintymislavalla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman tunnetuimpiin povipommeihin lukeutuva Dolly Parton tunnetaan myös countrylaulajan urastastaan. Häntä pidetäänkin yhtenä maailman parhaimpana naispuolisena countrylaulajana. Dolly Parton on supersuositun näyttelijä-laulaja Miley Cyrusin kummitäti.

Nyt 65-vuotias countrylegenda on kertonut, ettei hänellä ole aikomustakaan jäädä eläkkeelle lähivuosina. Hän kertoi uskovansa, että hänen uransa loppuu vasta sitten kun hän kuolee. Parton kertoi kuolevansa esiintymislavalle.

– Olen kuvitellut kuolevani joskus esiintymislavalla. Vielä ei kuitenkaan ole sen aika, povipommi kertoi Elle-lehdelle.

Vaikka Parton on saavuttanut paljon urallaan ja näyttänyt esimerkkiä, hän ei kehuskele olleensa tienviittana muille menestyneille naistähdille. Hän kertoi vain luottaneensa itseensä naisena ja käyttänyt kaikki lahjansa menestykseensä. Countrytähti kertoi myös haaveilevansa levyttävänsä yhdessä megatähti Lady Gagan kanssa. Hän kertoi voivansa samaistua räväkkään tähteen.

– Olin räväkkä ja pukeuduin hullusti jo ennen kuin Gaga oli syntynyt. Voin todellakin samaistua häneen, sillä tiedän mitä hän tekee, Parton kertoi lehdelle.

Uusimmat