Teinipoppareiden ero paljastui mediatempuksi? Katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kerroimme aiemmin tänään kuinka maailman tämän hetken suosituin teinitähti Justin Bieber ja hänen tyttöystävänsä Selena Gomezin uutisoitiin eronneen Bieberin epämääräisten kaveripiirien vuoksi. Nyt eroväitteet on kuitenkin asetettu kyseenalaiseksi pariskunnan gaalavierailun takia.

Teinipari saapui Teen Choice Awards 2011 -palkintogaalaan eri aikaan, mutta he istuivat kuitenkin vierekkäin ja kaiken lisäksi pusuttelivat kameroiden edessä. Tilanne nähtiin myös gaalan televisiolähetyksessä. Bieber oli ehdolla viiteen kategoriaan, joista hän voitti neljä. Faneilleen uskollinen laulajatähti muisti kiitospuheessaan heitä ja kertoi ettei menestys ole mahdotonta.

– Kolme vuotta sitten istuin kotisohvallani Kanadassa ja katsoin televisiosta Teen Choice Award -gaalaa. Nyt seison itse lavalla ja haluan sanoa ettei mikään ole mahdotonta, jos uskoo itseensä, Bieber kannusti kiitospuheessaan.

19-vuotiaan Selena Gomezin ja 17-vuotiaan Justin Bieberin seurustelun tultua julki Bieberin fanit lähettivät Selenalle runsaasti tappouhkauksia. Tuolloin asiantuntijat neuvoivat teiniparia pitämään matalaa profiilia, mutta neuvot heitettiin sittemmin romukoppaan kuherruskuvien myötä. Fanit iloitsivat pariskunnan erohuhuista erityisesti Twitter-mikroblogeissaan.

Uusimmat