UFO-mies juoksi pelikentälle ja nöyryytti järjestysmiehiä

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Taannoin uutisoitiin jalkapalloilija David Beckhamin ottaneen kiinni kesken pelin kentälle juosseen innokkaan fanin, koska vartijat eivät siihen kyenneet. Nyt YouTube-palveluun ladattu video vihreästä kentälle juoksevasta ufomiehestä on noussut melkoiseksi hitiksi.

Vihreään kokovartalopukuun sonnustautunut innokas baseball-fani juoksi pelikentälle Wisconsinissa. Videossa näkyy, kuinka ketterä ja päättäväinen ufomies jää kuuden vartijan kynsiin. Mies ei kuitenkaan luovuta, sillä vihreä mysteerimies onnistuu riuhtomaan itsensä irti ja nöyryyttämään perässään juoksevia onnettomia vartijoita.

Takaa-ajon loppuhuipentumana keltaiseen kokovartalopukuun pukeutunut ”ufoavustaja” auttaa kaveriaan pakenemaan kentältä ja vartijat jäivät nuolemaan näppejään. Kyse voi olla myös järjestetystä ohjelmanumerosta.

Uusimmat