Listaykkönen paljasti: ”Kirjoitan hittini kännissä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen soul-ja jazzlaulaja Adele nousi supersuosituksi julkaistuaan ensimmäisen albuminsa 21. Levy on ollut suuri menestys maailmalla. Adelea onkin viime aikoina ylistetty nuoreksi lahjakkuudeksi, joka on hurmannut yleisönsä musiikillaan, eikä ulkoisilla avuillaan.

Nyt megasuosioon noussut laulajatähti paljasti kirjoittaneensa hittialbuminsa parhaimmat sanoitukset juovuksissa. Hän kertoi onnistuneiden sanoituksien takana olevan pullo jotain väkevämpää.

– Minulla oli tapana lukittautua kotiini, juottaa itseni juovuksiin ja kirjoittaa kännipäiväkirjaa. Se oli ensimmäinen kerta, kun pystyin hyväksymään joitakin asioita itsestäni. Mielestäni juovuksissa tulee kerrottua totuus, Adele kertoi The Sun -lehdelle.

Adele kertoi tutkailevansa ja lukevansa juovuspäissään kirjoittamiaan sanoituksiaan seuraavana aamuna krapulassa. Silloin hän ymmärtää paperille vuodatetut tunteensa paremmin. Laulaja kertoi myös vastoinkäymisten herättäneen hänet kiiltokuvamaailmasta. Teini-ikäisenä Adele kertoi ettei katunut mitään ja uskoi jo tietävänsä kaiken.

– Kirjoitin kappaleen Jake Gyllenhaalin tähdittämään elokuvaan Love And Other Drugs. Tuottajat eivät kuitenkaan halunneet kirjoittamaani tunnuskappaletta ja olin hyvin pettynyt. Vastoinkäymiset ovat hyvä herätyskello, Adele jatkoi.

Uusimmat