Mila Kunis: ”On upeaa olla seksisymboli!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

70’s Show -komediasarjasta alunperin tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Mila Kunis on talven aikana tehnyt upean paluun Hollywoodin A-sarjan tähdeksi. Hänet nähdään nyt useammassakin suuren budjetin elokuvassa, joten kaunottaren ura on paremmalla tolalla kuin koskaan aiemmin.

Nyt kaunotar kertoi rakastavansa sitä, että häntä pidetään seksisymbolina. Kunis kertoi olleensa yllättynyt miesten antamasta huomiosta ja ihailusta häntä kohtaan, jotka alkoivat hänen näyteltyään elokuvissa Black Swan ja Forgetting Sarah Marshall. Hän kuitenkin kertoi olevansa iloinen saamastaan huomiosta.

– Se on hullua. En voisi olla iloisempi tästä asiasta. Jos joku pitää minua viehättävänä, niin jumalan siunausta hänelle. Mielestäni se on upeaa! Kunis kertoi Glamour -lehdelle.

Näyttelijäkaunotar kertoi saamallaan huomiolla olevan myös kääntöpuolensa. Hän kertoi juorulehtien kirjoittavan hänen seurustelevan, jos hän viettää aikaansa jonkun miespuolisen kanssa samassa huoneessa. Hänet on myös yhdistetty vastanäyttelijäänsä Justin Timberlakeen, jonka kanssa hän tähdittää elokuvaa Friends With Benefits.

– Justin on uskomattoman hauska ja me nauroimme paljon kuvauksissa. Harmittavaa on tietenkin se, että nyt luullaan meidän seurustelevan. Se ei kuitenkaan ole totta, Kunis jatkoi.

27-vuotias näyttelijä Mila Kunis erosi vuodenvaihteessa Yksin kotona -tähti Macaulay Culkinista kahdeksan vuoden seurustelun jälkeen. Taannoin Kunis kertoi varttuneensa homoseksuaalien miesten kanssa ja siksi luulleensa lapsena itsekin, että hän on poika tytön ruumiissa.

Uusimmat