Nyt Mertaranta jää toiseksi – sekopäinen selostajatähti ihastuttaa – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Norjalainen selostaja Christian Paasche on noteerattu maailmalla. Suomalainen selostajalegenda Antero Mertaranta tunnetaan erityisen vauhdikkaista selostuksistaan jääkiekon MM-kisoissa. Hänen energiaansa on päivitelty laajasti myös ulkomailla aina Brasiliaa myöden. Nyt Antero on kuitenkin saanut haastajan ja jää ikävä kyllä toiseksi.

Kyseessä on norjalainen selostaja Christian Paasche, jonka selostuksista koottu video on nyt julkaistu verkossa. Pyöräily on todennäköisesti yksi tylsimmistä televisiolajeista, mutta Paasche saa siihenkin mukaan uskomattomat energiavirrat. Norjalaistähteä ihmetelläänkin nyt Mertarannan tavoin myös Yhdysvalloissa. Ongelmaksi lähetyksissä muodostuu kuitenkin lähinnä se, että selostaja varastaa show’n.

Uusimmat