Olivia Wilde: ”Äiti kertoi kuinka voin näyttää seksikkäältä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Tron: Perintö -elokuvan naistähti Olivia Wilde on kovassa nosteessa viihdemaailmassa. Viime aikoina hän on korostanut haluavansa olla tunnettu kauneutensa sijaan näyttelijätaitojensa ansiosta, mutta on kertonut ymmärtävänsä ulkonäön merkityksen viihdemaailmassa.

Nyt näyttelijäkaunotar on kertonut äitinsä opettaneen hänelle, kuinka voi näyttää seksikkäältä. Wilden äiti, Leslie Cockburn, on CBS-kanavan 60 minuuttia -ohjelman tuottaja. Wilde kertoi hänen opettaneen, miten pystyy olemaan seksikäs ja viehättävä, mutta samaan aikaan fiksu.

– Äitini on opettanut minua paljon. Esimerkiksi sen millaista on olla seksikäs ja viehättävä nainen, mutta samalla fiksuin ihminen koko huoneessa, Wilde kertoi Culture-lehdelle.

27-vuotias kaunotar kertoi kuitenkin ettei hänen äitinsä ole opettanut kaikkea ”näyttelijättäryyden” saloja. Hän nimittäin kertoi House-hittisarjan päänäyttelijän Hugh Laurien opettaneen häntä olemaan näyttelijänä varuillaan.

– Hugh opetti minua olemaan varuillani ja olemaan tietoinen myös pienistä asioista. Esimerkiksi siitä, miten ihmiset tuijottavat minua astuessani huoneeseen. Hugh on uskomaton ja olen oppinut häneltä enemmän asioita näyttelijänä, kuin keneltäkään muulta, Wilde jatkoi.

27-vuotias irlantilais-amerikkalainen näyttelijätär Olivia Wilde on nähty muiden muassa televisiosarjoissa O.C. ja House sekä elokuvissa Alpha Dog, Year One, Fix ja Tron. Megan Fox nimesi Wilden naiseksi, jonka kanssa hän voisi harkita lesbosuhdetta. Olivia avioitui jo 19-vuotiaana italialaisen Tao Ruspolin kanssa, mutta suhde päättyi vuoden 2011 alussa seitsemän vuoden avioliiton jälkeen.

Uusimmat