Adriana Lima häviävän pienissä alusvaatteissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brasilialaissyntyinen supermalli Adriana Lima rankattiin taannoin maailman kolmanneksi seksikkäimmäksi naiseksi. NBA-koripalloilija Marko Jaricin kanssa naimisissa oleva kaunotar synnytti ensimmäisen lapsensa Valentinan viime vuonna.

Taannoiset raskauskilonsa karistanut supermalli hehkuu seksikkäämpänä kuin koskaan. Äitiydestä nauttiva Adriana kiinnitettiin äskettäin uuden The Showstopper -rintaliivimerkin mainoskasvoksi. Nyt superseksikäs kaunotar esitteli rintaliivejä kameroille esittelytilaisuudessa ja keimaili kuvaajille viettelevästi rintaliiveissä, joiden on määrä olla häviävän huomaamattomia vaatteiden alla.

Bahialla Brasiliassa syntynyt 28-vuotias Adriana Lima äänestettiin vuonna 2005 Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman haluttavimmaksi naiseksi. Kaunotar on tällä hetkellä maailman neljänneksi parhaiten palkattu supermalli. Aiemmin hänet yhdistettiin rocktähti Lenny Kravitziin, mutta molemmat kiistivät suhteen ja ilmoittivat olevansa vain ystäviä.

Uusimmat