Alastomista teinipoppareista tehtiin taidetta – katso anatomisesti korrekti tulos

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosittu laulajatähti Britney Spears kuohutti taannoin ilman että oli itse tehnyt mitään asian eteen. Raskaana oleva alaston suosikkilaulaja ikuistettiin nimittäin taideteokseksi, joka oli ainakin kuvien perusteella anatomisesti korrekti. Nyt hieman nuoremmatkin tähdet ovat saaneet saman kohtelun.

Äskettäin uutisoitiin maailman tämän hetken suosituimman teinitähden Justin Bieberin ja hänen tyttöystävänsä Selena Gomezin eronneen. Umpirakastunut pariskunta kuitenkin kumosi erohuhut nopeasti kuhertelemalla Teen Choice -gaalaillassa.

Nyt englantilainen taiteilija Daniel Edwards kohahdutti tekemällä patsaan supersuositusta teinipariskunnasta alastomana. Patsaissa ei kuitenkaan nähdä kaikkein intiimeimpiä paikkoja, sillä Edwards on peittänyt ne hauskalla tavalla. Kanadalaislaulaja Bieberin alapään suojana on nimittäin vaahteranlehti ja Gomezin suojana on tähti, joka viittaa hänen kotikaupunkiinsa Texasiin.

19-vuotiaan Selena Gomezin ja 17-vuotiaan Justin Bieberin seurustelun tultua julki Bieberin fanit lähettivät Selenalle runsaasti tappouhkauksia. Tuolloin asiantuntijat neuvoivat teiniparia pitämään matalaa profiilia, mutta neuvot heitettiin sittemmin romukoppaan kuherruskuvien myötä. Fanit iloitsivat pariskunnan erohuhuista erityisesti Twitter-mikroblogeissaan.

Uusimmat