Bar Refaelin bikinipeppu pääosassa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Leonardo DiCaprion entinen tyttöystävä ja huippumalli Bar Refaeli teki viime vuonna näyttävän kansainvälisen läpimurron. Se sai alkunsa Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kansikuvasta, mutta sen jälkeen Bar on poseerannut lukuisissa mainoskampanjoissa ja lehdissä.

Nyt upeavartaloinen kaunotar poseeraa jälleen kerran vähäpukeisena. Agua Benditan vuoden 2011 uimapukumalliston mainoskasvo Refaeli keimaili kameralle seksikkäissä karkkimaisissa uimapuvuissa. Timmin supermallin vartalo näyttää ainakin kuvien perusteella olevan pelkkää lihasta.

– En halua olla superlaiha, mutta haluan olla hyvässä kunnossa. Vaikka en olisi malli, niin haluaisin silti pitää hyvää huolta vartalostani ja kehostani. Liikunnasta täytyy nauttia, urheilullinen Refaeli kertoi Daily Mail -lehden mukaan.

Äskettäin Bar kuvattiin Israelissa onnellisen näköisenä uuden miehen, David Fisherin, käsipuolessa. Pari ikuistettiin saapumassa yhdessä Oto Bar -nimiseen yökerhoon. Bar on yhdistetty eron jälkeen myös koripallotähti Omri Casspiin. Keväällä 2010 Maxim-lehti rankkasi Barin maailman 19. seksikkäimmäksi julkkisnaiseksi. Vuoden 2011 listalla hän nousi sijalle kuusi.

Uusimmat