Huippufutarin salarakas on rintava Big Brother -bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Walesialainen glamour-malli ja televisiopersoona Imogen Thomas nousi taannoin viihdelehtien otsikoihin paljastettuaan salasuhteensa huippufutari Ryan Giggsiin. Sosiaalinen media onkin riepotellut 28-vuotiasta Thomasia ja nimitellyt häntäkodinrikkojaksi.

Big Brother -realityohjelmastakin tutulle kaunottarelle lähetettiin muun muuassa tappouhkauksia salasuhteen selvittyä. Big Brother -ohjelman jälkeen Thomas on nähty useissa vähäpukeisissa mainoskuvissa ja poseeraamassa paparazzeille bikineissä. Suhderumban jälkeen Thomas onkin saanut rutkasti palstatilaa ja neitokainen on ottanut siitä kaiken irti.

Nyt uhkea brunette poseerasi valokuvaajille uima-altaalla Espanjan Marbellan lämmössä violeteissa bikineissä. Thomas suututti myös äskettäin monet pukeutumalla vitsailevaa t-paitaan, jossa luki ”poikaystäväsi käski lähettämään terveisiä”. Realitytähti puolusti itseään Twitter-blogissaan negatiivisen palautteen jälkeen ja kertoi t-paidan olevan pelkkä kuntosalipaita ja ettei sen välittämä teksti tarkoita mitään.

Uusimmat