Miehen puolikkaat -tähti Sheenistä: ”En halua kokea enää koskaan sellaista”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijä Charlie Sheen sai taannoin potkut huippusuositusta Miehen puolikkaat -televisiosarjasta päihdesekoilujensa takia. Nyt uuden tuotantokauden ensimmäinen jakso on kuvattu. Kausi alkaa Sheenin roolihahmon hautajaisilla.

Sheenin roolihahmon kuolema oli selvä merkki siitä, että sarjan tuottajat eivät halua sekoilevaa televisiotähteä enää koskaan takaisin sarjaan. Nyt Sheenin vastanäyttelijä avasi suunsa ja kertoi miten ongelmaisen tähden sekoilut vaikuttivat häneen.

– Oli hirveää olla mukana koko asiassa. En halua enää koskaan kokea sellaista. Onneksi nyt on jonkinlainen rauha maassa, yksi sarjan päätähdistä Jon Cryer kertoi CBS-uutiskanavalle.

Jon Cryer on saanut kuusi Emmy-ehdokkuutta roolistaan epävarmana kiropraktikkona hittisarjassa. Hän kertoi yllättyneensä siitä, miten Sheenin käytös sai koko tuotanto- ja kuvaustiimin hermon partaalle. Hän kuitenkin toivoi ettei sotku vaikuttaisi sarjan miljooniin faneihin.

Lahjakas 46-vuotias näyttelijä saa myöhemmin tänä vuonna oman tähdensä Hollywoodin Walk of Fame -kadulle. Tähti ei paljastanut yksityiskohtia tulevasta Miehen puolikkaat -tuotantokaudesta, mutta kertoi uutiskanavalle Sheenin roolihahmon Charlie Harperin kuoleman olevan hauska.

Uusimmat