Nainen harrasti seksiä väärän miehen kanssa – luuli poikaystäväksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Oman seurustelukumppaninsa kasvot kannattaa painaa päähän todella tarkkaan, sillä muuten voi joutua kiperiin tilanteisiin. Nyt eräs kiinalainen nainen on harrastanut vahingossa seksiä tuntemattoman miehen kanssa, koska nainen luuli tätä poikaystäväkseen.

26-vuotias nainen oli osallistunut ystävänsä syntymäpäiville poikaystävänsä kanssa. Pariskunta oli lähtenyt juhlista myöhään yöllä ja päätti vuokrata huoneen lähimmästä motellista. Yöllä nainen heräsi ja kävi motellin yleisvessassa, China Daily uutisoi.

Hoidettuaan tarpeensa nainen käveli unitokkurassa vahingossa väärään huoneeseen. Nainen kipusi sänkyyn, jossa mies kertoi haluavansa harrastaa seksiä tämän kanssa. Nainen luuli miestä poikaystäväkseen ja suostui seksiin.

Myöhemmin nainen kuitenkin huomasi ettei mies ollut hänen poikaystävänsä. Hän teki rikosilmoituksen poliisille, joka ei kuitenkaan voinut tehdä asialle oikein mitään. Poliisin mukaan on vaikea pidättää mies, koska nainen harrasti vapaaehtoisesti seksiä tämän kanssaan.

Uusimmat