Exä paljastaa kaiken Amy Winehousesta?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Ongelmaisen laulajatähden Amy Winehousen kuolema oli kova pala miljoonien fanien lisäksi myös lukuisille supertähdille. Tähden perheen ja läheisten kerrottiin äskettäin kokoontuneen yhteen ja järjestäneen juhlat Amyn elämän kunniaksi.

Nyt Winehousen entinen aviomies Blake Fielder-Civil aikoo paljastaa kaiken soultähdestä kirjoittamassaan kirjassa. Heroiinikäyttäjä Fielder-Civil istuu parhaillaan vankilassa 32 kuukauden tuomiota murtovarkaudesta. Hän haluaa kertoa maailmalle kirjassaan, millainen oli todellinen Amy Winehouse.

– Blake on suunnitellut kirjoittavansa paljastuskirjan Amysta. Hän myös kuvasi paljon Amya, kun he olivat yhdessä. Nyt hän on katsonut monien tuntien kuvamateriaalia Amysta ja toivoo sen auttavan häntä kirjan kirjoittamisessa, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Ex-vaimoaan ikävöivän vankilakundin uskotaan aloittavan kirjan kirjoittamisen heti, kun hänelle tarjotaan sopiva summa. Ongelmainen pariskunta meni naimisiin Miamissa vuonna 2007 ja erosi kaksi vuotta myöhemmin. Tähden isä syytti äskettäin julkisesti Fielder-Civiliä tyttärensä huumeriippuvuudesta. Myös entisen aviomiehen äiti kertoi medialle poikansa olleen syypää laulajatähden huumeidenkäyttöön.

Uusimmat