Lady Gaga avoimena: ”Tunteeni ovat piilossa ihoni alla”

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga on nähty usein julkkisjuhlissa lähes alastomana. Äskettäin laulajan kerrottiin julkaisevan itsestään valokuvakirjan, jossa nähdään myös intiimejä otoksia tähdestä.

Omituisesta vaatemaustaan tunnettu megatähti kertoi nyt piilottavansa suurimmat tunteensa ihonsa alle. Laulaja kertoi oppineensa viime aikoina hallitsemaan tunteitaan helpommin.

– Jos haluaa olla loistava artisti, täytyy olla tunteellisesti ohut. Kyyneleiden ja vihanpuuskien täytyy pysyä piilossa ihon ensimmäisen kerroksen alla. Haavoittuvaisuus ei ole hyväksi, Gaga kertoi PopDust-sivustolle.

25-vuotias maailmanluokantähti kertoi arvostelujen ja kritiikin vastaanottamisen olevan haastavaa. Hän kertoi taistelevansa suurimpia tunteitaan vastaan etenkin julkisilla paikoilla. Laulaja muistutti vielä viihdeteollisuuden olevan pelkkää näytelmää.

– Ihmiset ihmettelevät olenko aito vai esitänkö ja näyttelenkö jotain roolia. Mielestäni viihdeteollisuus on aina ollut yhtä näytelmää. Eikö niin? Gaga jatkoi.

Taannoin megatähti purskahti itkuun tuomaroidessaan So You Think You Can Dance -tanssikilpailua. Hän kertoi tanssijoiden esityksien olleen niin herkkiä ja tunteellisesti voimakkaita ettei hän voinut pidätellä tunteitaan.

Uusimmat