Charlie Sheen buuattiin lavalta festareilla: ”Painu he**ettiin!” – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen suosituimpiin sarjoihin lukeutuva Miehen puolikkaat -komediasarja on kokenut viime aikoina isoja muutoksia. Sarjan päänäyttelijä Charlie Sheen sai taannoin potkut jatkuvien päihdesekoilujensa takia ja hänen roolihahmonsa tapettiin ulos sarjasta.

Sittemmin hänen tähtensä on laskun sijaan ollut suorastaan vapaassa pudotuksessa. Tänä viikonloppuna Sheen oli esiintymässä The Gathering Of The Juggalos -festivaaleilla Yhdysvalloissa, ja yleisön vastaanotto oli todella jäätävä. Entinen tähtinäyttelijä sai nimittäin valtavan buuausmyrskyn ja yleisöstä myös haistateltiin kovaäänisesti. Tapaus tallentui myös videolle.

Sheenin roolihahmon korvaajaksi valittiin suosikkinäyttelijä Ashton Kutcher, jonka on kerrottu voittaneen puolelleen koko sarjan työtiimin. 45-vuotias ongelmainen televisiotähti Sheen kertoi aiemmin tällä viikolla olevansa otettu siitä, että hänen roolihahmonsa kuolee näyttävästi. Miehen puolikkaat -hittisarjan uusi tuotantokausi alkaa nimittäin hänen roolihahmonsa hautajaisista.

Uusimmat