Esiintymislava romahti – ainakin neljä kuollut – katso järkyttävä video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Parin viime vuoden aikana ympäri maailmaa on romahtanut lukuisia esiintymislavoja erinäisistä syistä. Yleensä syynä on ollut rajuilma. Niin tälläkin kertaa, kun eilen illalla jättimäinen festivaalilava romahti Sugarland-yhtyeen keikalla Indianapolisissa, Yhdysvalloissa.

Tällä tietoa onnettomuudessa on kuollut neljä ihmistä ja loukkaantunut neljäkymmentä. Onnettomuus sattui perinteisillä Stare Fair -messuilla, jossa suositun duon oli määrä esiintyä. Yllättäen noussut raju tuuli oli kuitenkin liikaa esiintymislavalle, joka romahti. Yhtyeen jäsenet selvisivät ilman loukkaantumisia.Kuva: YouTube

Nyt viranomaisilla olisi oivallinen tilaisuus tarttua vakavaan ongelmaan esiintymislavojen turvallisuudessa. Viimeksi heinäkuussa esiintymislava romahti Ottawa Bluesfesteillä Kanadassa suositun Cheap Trick -yhtyeen keikalla. Silloin kuolonuhreilta vältyttiin täpärästi.

Uusimmat